2013. február 21., csütörtök

Disney History Channel

A következő bejegyzésben igyekszem magam türtőztetni, de szeretném ha tudnátok, hogy egy egyébként rendkívül dühítő jelenségről lesz szó. Amire reagálva szívem szerint, kihasználva a csodálatos magyar nyelv adta lehetőségeket igazából oldalakon keresztül csak káromkodnék, illetve azokat minősíteném, kiknek "inge". Így is lehet kicsit sértő leszek, de akinek nem inge, az ne vegye magára. Aki pedig magára ismer, az pedig tartsa szem előtt, ennél sokkal súlyosabb szóhasználat is indokolt lenne!

Hála a társadalom épeszű, józan gondolkodásra képes tagjainak egyre nagyobb volumenű TV ellenes kampány van kibontakozóban az interneten, melynek hatásai a hétköznapokban is érezhetőek. Szerencsére egyre többen ismerik meg az agymosógép igazi arcát, ennek köszönhetően egyre kevesebben is vetik alá magukat a tömegmanipuláció ezen eszközének. Ugyanakkor sajnos az is megfigyelhető, hogy manapság egyre népszerűbb, még az egyébként a TV-t mellőző, úgy mond ébredők  körében is, a History Channel. Ugyan tapasztalataim szerint nem a tévében nézik, hanem inkább az internetes videómegosztókon, és persze lelkesen osztják is a linkeket a közösségi portálokon. Minden bizonnyal a megszokottól eltérő műsoroknak köszönhető, hisz azt be kell látni, hogy az átlag csatornákon nem sűrűn találkozni ilyen, vagy ehhez hasonló műsorokkal. Azokon többnyire az átlag birkáknak szánt programok futnak. Ezzel ellentétben a History a "fekete birkákat" célozza meg. Vagyis azokat, akik rendszerrel szembe helyezkednek, de ugyanúgy a hatalmasok által kijelölt korlátok között legelésznek. Bár számomra érthetetlen, hogy hiheti bárki is, hogy abból dobozból bármi hasznos információt is szerezhet. (Eltekintve az elenyésző mértékű, szabályt erősítő kivételektől, mint páldául River Cottage, ahol az önellátás szempontjából hasznos információkhoz juthatunk, de persze akad néhány kulturális műsor is, amit ide sorolható.) Hisz, az egyszerűen nem arra találták ki! Azt a tömegek manipulálásra, megvezetésére találták ki. Ezt nem szabad elfelejteni még akkor sem, ha esetleg olyat hallasz benne, ami épp "szimpatikusnak" tűnik! Persze jó kezekben lehetne ezt találmányt is, a többi társához hasonlóan jó célokra is használni, de be kell látni, jelenleg egyik tévétársaság sincs ilyen kézben!  Sajnos a tömérdek figyelmeztetés ellenére, ezt mégis könnyen elfelejtik az emberek. Elég meglátnia egyeseknek hogy ufókról, földönkívüliekről és "összeesküvés elméletekről" beszélnek emelkedett, hatásvadász hangnemben, és máris odatapadnak az mosógép elé. Talán mikor meglátják Alex STRATFOR Ügynök Jones-t, vagy az Alice Bailey rajongó David Icke-ot a képernyőn, még egy-két nyál csepp is elhagyja a szájukat. Annak gyanúja persze fel sem merül bennük, hogy vajon, hogy kerülhettek a rendszer "ellenségei" a rendszer "fegyverébe" töltényként?

De mi is a baj pontosan History Channel-el? Merülhet fel jogosan a kérdés a kedves olvasóban. Először is az, hogy a "tévében van"! Másodszor az, hogy az egyik agymosásban, elmeprogramozásban leginkább jártas, CIA partner társaság, a The Walt Disney Company az 50%-os tulajdonosa a csatornának. Aki esetleg nem hallott volna még Disney és a háttérhatalom kifejezetten szoros kapcsolatáról, az kezdje kutatásait azzal, hogy utána néz a Club 33-nak, annak tagjainak, illetve az öreg Disney szabadkőműves páholy béli tagságának és rendfokozatának. De a Disney szubliminális technikáit is érdemes tanulmányozni, főleg a szülőknek! Ezt megismerve talán érthető lesz, hogy fiatalabb generációk miért egyre inkább szexmániásak, és miért vállnak egyre inkább állatias ösztönlényekké.
Segítségképpen a  "szubliminális olyan észlelés, amikor az inger olyan rövid ideig vagy olyan kis intenzitással jelenik meg, hogy az a tudatosság küszöbe alatt marad." Tehát anélkül van hatással a gyerekek esetében az elsődleges és másodlagos szocializációra, hogy azok, vagy akár a szülők ennek tudatában lennének, így védekezni sem nagyon tudnak ellene, talán csak azzal, ha kikapcsolják a tévét!

Disney és módszereinek rövid bemutatás után térjünk vissza a History Channel másik, szintén 50%-os tulajdonosára, aki a Hearst Corporation-re, Melynek 80% tulajdonosa szintén a The Walt Disney Company. Micsoda meglepetés, igaz?  A maradék 20% pedig az ESPN Inc.-é.
Azt talán mindenki tudja, hogy a Disney vállalat, miből szerzi a bevételei nagy részét?
Igen, (agymosó) meséket gyárt és terjeszt. Még egyszer leírom, hogy érthető legyen mire célzok, Meséket…
Remélem, most sikerült érzékeltetni, hogy miért nem értem, hogy képesek egyesek History Channel-t nézni és az ott hallottakat tényként kezelni!
Talán azért mert olyanokkal foglalkoznak, amikkel az RTL klub nem? Higgyétek el, ugyanúgy hazudozik, manipulál az összes! Bevett technikája a háttérhatalmasoknak, hogy olyanokat mondanak, amit hallani szeretnénk, hogy a bizalmunkba férkőzzenek, hogy aztán olyan irányba tereljenek minket, amilyenbe csak szeretnének.

Ha már itt tartunk érdemes megemlíteni a csatorna egyik legsikeresebb sorozatát, az Ancient Aliens-t. Ha nem is láttatok még egy részét sem (semmit nem vesztettetek), a hírével már biztosan találkoztatok, hisz a kezdő "ébredők", inkább csak ébredezők előszeretettel osztják meg eme csodálatos műsor internetre feltöltött részeinek linkjeit. Biztos azért, hogy minél több ember legyen félrevezetve, álomban tartva, vagy még mélyebb álomba süllyeszve és esélyük se legyen megismerni a valóságot. Más motivációt nem nagyon tudok elképzelni. Ilyen amikor a lelkesedés találkozik a hülyeséggel. Persze ez esetben is lehet jönni azzal, hogy „de hát van benne igazság is”, igen, pont annyi igazságtartalma van, ami ahhoz kell, hogy a naiv, jóhiszemű néző bizalmába férkőzzenek, hogy aztán annyi hülyeséget tudjanak az agyába pumpálni akadálymentesen, amennyi csak belefér. 


Alább pedig következzen a csatorna egyik legfelkapottabb műsorának, az Ősi Idegenek leleplező videója, egy röpke 3 órás film. Persze minden bizonnyal ebből sem feltétlen ismerhető meg a teljes "igazság". Azt keresni, kutatni kell, és sok-sok olvasás szükségeltetik hozzá, nem pedig tévé nézés!





6 megjegyzés:

  1. "Sajnos a tömérdek figyelmeztetés ellenére ezt mégis könnyen elfelejtik az emberek. Elég meglátnia egyeseknek hogy ufókról, földönkívüliekről és "ÖSSZEESKÜVÉS ELMÉLETEKRŐL" beszélnek."
    Jó, hogy ennyire felülemelkedsz balga embertársaidon és okos vagy, tényleg. De, hogy őszinte legyek, akinek van esze, tudja, hogy nem csak a tv-t lehet agymosási célzattal használni, hanem bármit :) Azt tanácsoltad, olvassunk. Hát hajrá! Melyik is a legnagyobb példányszámban eladott könyv? Óh, tényleg a Biblia. Szóval, bármit és bárkit lehet manipulálni. Ahogy téged is manipuláltak már valószínűleg több milliószor. Nem mondom, hogy nem igaz a kis összeesküvés elméleted, távol álljon tőlem. Ahogy mondtad, "pont annyi igazságtartalma van, ami ahhoz kell, hogy a naiv, jóhiszemű néző bizalmába férkőzzenek, hogy aztán annyi hülyeséget tudjanak az agyába pumpálni akadálymentesen, amennyi csak belefér" :) Aki ezt ki szeretné kerülni, ajánlom, hogy költözzön fel a Himalája valamelyik magasabb pontjára és kerülje a társaságot...mármint csecsemő korától :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a építő kirikáidat, remélem a jövőben hasznomra válnak! :)

      Törlés
  2. Azt hiszem GN,Istennek lesz par szava hozzad az itéletnapon,amiert besoroltad,sot kiemelted a Bibliat,mint agymoso könyv több mas könyvek közül.Ebben az a legnevetségesebb,hogy a Bibliat mindig azok szapuljak,akik vagy soha nem olvastak,vagy ha bele is néztek,egy szot sem értettek meg abbol.
    A ker.hivok persze jol tudjak,(a Biblia ezt ki is jelenti) hogy Isten,a hitetlen kételkedoknek nem is nyitja meg az elméjét,hogy megérthessék azt.CSak,az Ot oszintén keresoknek nyitja meg az Szentirast,mivel ott a Szellem szol a szellemhez,es ahhoz szol,akihez O akar.

    Ria

    VálaszTörlés